Näringsinnehåll per portion:
- Kalorier: 150 kcal
- Protein: 20 g
- Fett: 2 g
- Kolhydrater: 15 g
Ingredienser (2 portioner)
200 g frysta jordgubbar
1 dl vaniljkvarg eller grekisk yoghurt (lätt)
2 dl mandelmjölk (osötad)
1 dl vaniljkvarg
1 skopa (ca 30 g) proteinpulver (jordgubbs- eller vaniljsmak)
1 tsk vaniljextrakt
1 msk honung eller agavesirap (valfritt, för extra sötma)
Tillagning:
Lägg de frysta jordgubbarna, mandelmjölk, vaniljkvarg, proteinpulver och vaniljextrakt i en mixer.
Mixa tills allt är väl blandat och milkshaken är slät.
Smaka av och tillsätt honung eller agavesirap om du vill ha en sötare milkshake.
Servering: Häll upp milkshaken i två glas.
Servera omedelbart och njut av en svalkande, proteinrik och kalorisnål jordgubbsmilkshake.
Klart! Servera och njut, för lite extra stilpoäng, lägg ett myntablad på toppen! 🙂
Additional tips
- Choose a mix of mushroom varieties for a more complex flavor.
- Feel free to add a handful of shredded mozzarella to the stuffing for extra creaminess.
- Serve over pasta, rice, or mashed potatoes to soak up the delicious sauce.